Oct1

Škatle / zloženke visoke kakovosti

Večina prodajnih izdelkov, ki jih danes najdemo na policah v trgovinah, je pakirana v neke vrste embalažo, izdelano iz različnih materialov. Embalaža, čeprav ji nekateri kupci nasprotujejo, je prisotna z dobrim razlogom. Poleg zaščite svoje vsebine, kar je njen primarni namen, dobra in kakovostna embalaža lahko močno vpliva na prodajni uspeh nekega izdelka, pa naj bo to v pozitivno ali v negativno smer. Dokazano je, da vlaganje v embalažo za več deset odstotkov izboljša prodajni uspeh nekega izdelka. Ker pa je čedalje več kupcev danes ekološko ozaveščenih, moramo tudi proizvajalci embalaže slediti temu trendu. Tako na področju embalaže čedalje bolj na priljubljenosti pridobiva prav kartonaža.

Preglejte našo bogato ponudbo kartonske embalaže

V podjetju Jamnik vam ponujamo različne tipe kartonske embalaže, odvisno od tega, za kaj jo želite uporabljati. Naša kartonaža se ponaša z visoko kakovostjo, naši izdelki pa so izdelani na trajnosten in okolju prijazen način. Za seboj imamo v več kot 30 letih svojega obstoja že bogato paleto izdelkov, saj izdelke prilagajamo vsaki stranki posebej in s strankami tesno sodelujemo v postopku oblike embalaže in same proizvodnje. V grobem bi lahko naše izdelke razdelili na štiri kategorije glede na način izdelave in način uporabe.

Kaširana embalaža

Kaširana embalaža nastaja v procesu, ki ga imenujemo kaširanje. Pri tem postopku z offset tiskom željeni dizajn odtisnemo na polo kartona, to pa nato prilepimo na plast valovitega kartona. Tovrstna kartonaža je tako v primerjavi s podobnimi izdelki dosti močnejša, saj je izdelana iz več plasti (celo do petih), ki so med seboj zlepljene z močnim vezivom, in se tako ponaša z visoko strukturno trdnostjo. Kaširana embalaža je tako primerna za pakiranje večjih izdelkov in pri projektih, ki zahtevajo visoko nosilnost embalaže. Ker tiskamo samo na tanko, zunanjo plast embalaže, lahko zagotovimo tisk visoke kakovosti, ki ga krasijo mnogi detajli, ki kupcev nikakor ne bodo pustili ravnodušnih.

 Škatle in zloženke visoke kakovosti

 Embalaža polnega kartona

Nasprotno od kaširane embalaže pa embalaža polnega kartona ni izdelana s kaširanjem. To sicer pomeni nekoliko manjšo trdnost, a še vedno je izjemno učinkovita za pakiranje manjših izdelkov. V tovrstno embalažo so pakirani na primer manjši kozmetični izdelki (ličila…) in izdelki prehrambenih dodatkov OTC.

Darilna embalaža

Z darilno embalažo damo darilu neko dodatno vrednost, zaradi katere je za kupce bolj privlačna, prejemnik darila pa mora ob prejemu takšnega darila dobiti občutek, da se je kupec z izbiro darila zares potrudil. Kartonaža za pakiranje daril mora biti izjemno domiselna, še posebej v času večjih praznikov, ko je darilnih setov na tržišču zares veliko. Polna mora biti majhnih detajlov, ki se povežejo v smiselno in čudovito celoto, ki kupca navduši. Še posebej je vse to pomembno, če izbiramo darila za najmlajše, ki jih privlačijo žive barve in svetleči elementi. Tako se za izdelavo darilne embalaže uporabljajo na primer metalizirani kartoni in zlatotisk ter UV laki in procesi plastifikacije.

Image #0

Prodajni namizni displayi

Če želite svoj izdelek na privlačen način predstaviti svetu, samo embalaža ni dovolj. Tudi okolica mora biti prilagojena izdelku in ponujati dovolj informacij o izdelku in proizvajalcu, da kupec dobi občutek, da so vaši izdelki prava izbira. Zato vam v podjetju Jamnik ponujamo tudi čudovite prodajne displaye, s pomočjo katerih bodo vaši izdelki dobili predstavitveni »moment«, ki si ga resnično zaslužijo. Prodajni displayi so na voljo v več velikostih znotraj velikosti naših strojev B1 in oblikah. Skupaj z vami bomo zasnovali takšnega, da bo vaš izdelek predstavljen v kar najlepši luči.

Jamnik škatle in zloženke visoke kakovosti 

Prijazno do okolja in ljudi

V našem podjetju strmimo k temu, da so vsi naši izdelki prijazni do okolja in ljudi s posebnimi potrebami. Trudimo se, da so naši izdelki narejeni tako, da so uporabni za čim večje število končnih uporabnikov.

  Škatle in zloženke prijazne okolju

Kartonaža je prijazna tudi do okolja. Za razliko od plastičnih in kompozitnih embalaž je karton namreč mogoče reciklirati in tako poskrbeti, da ne pristane na odpadu. V podjetju Jamnik imamo certifikate, ki dokazujejo, da prijazno ravnamo z gozdovi in okoljem. Ravno tako imamo na strehi proizvodnega objekta sončno elektrarno, ki nam pomaga pokriti nekaj manj kot polovico vseh potreb po električni energiji.

Kartonaža, še posebej kaširana kartonasta embalaža, odlično zaščiti izdelek. Kljub svoji trdnosti pa je lahka, saj je sestavljena iz kartona, poleg tega pa jo lahko zložimo in tako ne zavzame veliko prostora, kar pomeni, da je tudi transport cenejši.

Kartonaža je torej odlična rešitev za tiste, ki si želite ugodne, okolju prijazne in hkrati trdne embalaže, ki bo vaše izdelke hkrati zaščitila in okrasila.

V kolikor bi želeli, da v našem podjetju izdelamo emlabažo za vaše produkte, nam lahko kadarkoli pošljete povpraševanje s klikom na to povezavo: www.jamnik.si/sl/povprasevanje

6. December 2023

Od standardnih do prilagojenih rešitev embalaže

Napredne embalažne rešitve za vaš izdelek
Preberi več

8. November 2023

Naj vaši produkti izstopajo med množico prazničnih daril

Izjemna darila si zaslužijo izjemno embalažo
Preberi več

3. October 2023

Veste, kakšna mora biti vaša TAKE AWAY embalaža?

Ni vsaka embalaža primerna za direkten stik z živili.
Preberi več

8. September 2023

TO tehnologijo potrebujete za vašo embalažo

Pogosto poudarjamo, da imamo v podjetju Jamnik d.o.o. znanje, ki nam omogoča ustvarjanje najlepših embalaž. Vendar pa samo znanje ni dovolj. Pomembna je tehnologija.
Preberi več

1. August 2023

Od ideje do izvedbe

Vabimo vas na potovanje skozi proces ustvarjanja edinstvene embalaže za vaš izdelek!
Preberi več

27. June 2023

Zmanjšujemo ogljični odtis

Pravijo, da je dobre stvari treba deliti. Zato želimo z vami deliti plod naših prizadevanj za zmanjšanje ogljičnega odtisa našega podjetja.
Preberi več

31. May 2023

Je recikliran karton res boljši za okolje?

Vsem nam je mar za okolje, kajne? Zato radi izbiramo materiale, ki so trajnostni in reciklirani. Karton je trajnostni material - preverite, kako izbrati pravega.
Preberi več

3. May 2023

Certifikat, ki sporoča, da vam je mar

Ste vedeli, da kar 80 % potrošnikov po vsem svetu od podjetij pričakuje, da bodo zagotovila, da njihovi papirnati izdelki ne prispevajo h krčenju gozdov ali k ogrozitvi naravnih habitatov?
Preberi več

2. May 2023

Embalažni trik za WAU efekt - primer dobre prakse

Vsi želimo, da bi naši izdelki izstopali na polici. S kombinacijo pravih efektov lahko poskrbite, da niti en kupec ne bo uspel iti mimo police z vašim izdelkom, ne da bi mu ta ukradel pozornost!
Preberi več

12. April 2023

Embalaža z vročim tiskom s folijo ali z metalic Pantone barvami?

Embalaža je ključnega pomena za uspešno predstavitev izdelka. Razkrivamo vam prednosti in slabosti embalaže z vročim tiskom s folijo ali z metalic Pantone barvami. Preberite več in odkrijte, kaj…
Preberi več

16. March 2022

UGRA certifikat

Jamnik je marca 2022 poleg štirih organizacijskih certifikatov pridobil še tehnični UGRA certifikat PSO. V podjetju smo ponosni, da smo prvi v Sloveniji, ki imamo PSO certifikat od kompetenčnega c…
Preberi več

12. June 2021

Jamnik d.o.o. v družbi najboljših

Vlaganje v razvoj in naše zaposlene, skrb za okolje in naše kupce so nas pripeljali v krog potrjenih podjetji z statusom Excellent Small & Medium Enterprises na kar smo izjemno ponosni. Še napr…
Preberi več

27. December 2020

Plastificiranje

V podjetju Jamnik lahko za vašo embalažo med drugim izberete plastifikacijo kartona. Namen plastifikacije je dodatna zaščita tiskovine.
Preberi več

16. December 2020

Izdelava škatel po meri za vse priložnosti in darila

Izdelava škatle po meri v našem podjetju je opravljena hitro in kvalitetno. Poskrbeli bomo, da bo vaša nova embalaža pritegnila vaše kupce.
Preberi več

9. December 2020

Valovit karton je vsestransko uporaben

Valovit karton je vsestransko uporaben in se najpogosteje uporablja za izdelovanje raznovrstne embalaže za najrazličnejše izdelke.
Preberi več

30. November 2020

Lepljenje

Lepljenje je tehnika spajanja dveh površin z lepilom tako, da se ne ločita več. Katero lepilo izberemo, je odvisno od tega, katere materiale bomo uporabili. Obstajajo različni materiali z različ…
Preberi več

8. October 2020

Kartonska embalaža po meri za različne namene

Kartonska embalaža je pomemben del podobe vsakega produkta. Embalaža mora biti privlačna na pogled, še vedno pa mora nuditi odlično zaščito produktom.
Preberi več

5. October 2020

Kaširana embalaža – dovršen videz in vrhunska kakovost v enem izdelku

Kaširanje je postopek izdelave embalaže, ki se danes zaradi svoje kakovosti pogosto uporablja. Kaširana embalaža vrhunske kakovosti za boljšo prodajo izdelkov.
Preberi več

15. July 2020

Bonitetna odličnost

Ponosno oznanjamo, da smo si prislužili najvišje bonitetno priznanje - AAA platinasto bonitetno odličnost.
Preberi več

17. June 2020

Nov kodeks poslovne etike

Zadovoljne stranke, zaupanje in dolgoročno trdno partnerstvo, so ključni temelji našega poslovanja. To poslanstvo živimo tudi v praksi.
Preberi več

1. April 2020

Naložba v prihodnost

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
Preberi več

14. November 2019

Cetifikat 22000:2005

V podjetju Jamnik odgovorno pristopamo k proizvodnji embalaže za prehrano in tako doprinašamo svoj del v verigi zagotavljanja varnih živil. Zavedamo se, da imajo ozaveščeni potrošniki velike zah…
Preberi več

19. November 2018

Potiskana embalaža, lepa in uporabna škatla je nekaj, kar res znamo.

Začetki družinskega podjetja Jamnik segajo v leto 1988. Izseku valovitega kartona se leto kasneje pridruži program kaširane embalaže, 1991 leta uvedemo še proizvodnjo zloženk iz polnega kartona…
Preberi več

18. November 2018

Nov 7-barvni KBA offset tiskarski stroj za tisk na karton

Krepitev naše konkurenčnosti na trgu, zagotavljanje konstantne kvalitete odtisa in hiter odziv za naše stranke - vse to smo pridobili z zagonom novega 7-barvnega KBA tiskarskega stroja z dvema lak …
Preberi več

17. September 2018

Nova investicija - stroj za foliotisk in izsek Yoco

Povečanje dodane vrednosti embalaže je trend pri pozicioniranju artikla na trgovske police. Foliotisk kot oblika dodelave potiskane embalaže je v porastu.
Preberi več

16. September 2018

Prihaja ISO 22000

V podjetju Jamnik d.o.o. smo v avgustu 2018 pričeli s pridobivanjem novega certifikata ISO 22000, ki skrbi za varnost živil.
Preberi več

15. September 2018

Kartonska embalaža po meri naročnika

Velik del naših škatel je narejen in skonstruiran posebej po željah in zahtevah naših naročnikov. Proces konstruiranja se začne, ko nam stranka opiše vse zahteve in ...
Preberi več
3d vzorčnik jamnik d.o.o.
Prijavite se na e-novice

Vaše osebne podatke bo Jamnik d.o.o., Barletova cesta 4s, Medvode, do preklica obdeloval za namen pošiljanja naših e-novic in ponudbe na podlagi vaše privolitve. To lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Politiki zasebnosti.