Jamnik - Izdelki

Kaširana embalaža 1

Kaširana embalaža je naziv za embalažo, ki jo naredimo s postopkom kaširanja. Osnovno potiskano polo z lepilom spojimo z valovitim kartonom različnih debelin in slojev valovitega kartona. Posebnost kaširane embalaže je v večji zaščiti vsebine, v obstojnosti, trdnosti ter nosilnosti embalaže.

Običajno se od trdih kartonov za kaširanje uporablja 230g GD2, za bolj kvalitetno embalažo - predvsem zahteven tisk - predlagamo uporabo nižje gramature GC kartonov. Od valovitih kartonov se največ uporabljajo dvoslojni valoviti kartoni različnih kvalitet, včasih tudi tri ali pet slojni valoviti kartoni.
Poglej izdelke
Prodajni display, display farmacija Zloženka iz valovitega kartona Parcialni UV lak Parcialni UV lak, 3d lak Parcialni UV lak Odpiranje zloženke z zadrgo Kuverte za pošiljanje po pošti po meri
Kaširana embalaža - Jamnik

Embalaža polnega kartona 2

Embalaža polnega kartona je vsa embalaža, ki v procesu izdelave nima kaširanja. Praviloma so to embalaže manjših dimenzij in embalaže, katerih vsebina ne predstavlja velike teže. Velik segment embalaže polnega kartona so embalaže za kozmetično industrijo, embalaža farmacije in prehrambene industirje, darilna embalaža, …
Poglej izdelke
Ovoji za hrano. Polni karton Darilne zloženke. Zloženke za kozmetiko Darilna zloženka. Zloženka za kozmetiko Zloženka iz polnega kartona. Zloženka za prehranske dodatke Zloženke iz polnega kartona. Zloženke za sladoled Zloženke iz polnega kartona. Zloženke za prehranske dodatke Zloženke iz polnega kartona. Zloženke za prehrano. Zloženke iz polnega kartona. Zloženke za prehranske dodatke Zloženka iz polnega kartona. Zloženka za čistila Zloženke iz polnega kartona. Zloženke za prehrano.
Embalaža polnega kartona - Jamnik

Prodajni display 3

Del marketinških akcij so zadnja leta vse pogosteje tudi promocijska stojala iz kartona. Lahko so: viseča, namizna z žepkom za letake, namizna z izdelki, prostostoječa, možnosti je veliko. Velikokrat je pomembno, da se stojalo enostavno sestavi. Tudi v tem segmentu vam lahko ponudimo bogate izkušnje pri konstrukciji.
Poglej izdelke
Prodajni display. Kaširan karton. Prodajni display. Kaširan karton. Prodajni display. Kaširan karton.
Prodajni display - Jamnik

Darilna embalaža 4

Darilo v lični embalaži je zadetek v polno. Poudarite vrednost izdelka z edinstveno, vrhunsko izdelano embalažo. Z detajli in specialnimi efekti pritegnite pozornost kupca. Priporočamo: izbor specialnih kartonov, metalizirane kartone, slepi tisk, preganje, zlatotisk, parcialni UV, mat plastifikacijo v kombinaciji s parcialnim UV lakom, sijaj plastifikacijo, vse pa v kombinaciji z domiselnim dizajnom in konstrukcijo. Predlagamo, da se že pri izdelavi dizajna povežete z nami, saj bomo skupaj našli optimalno rešitev, ki bo vrhunska in ustrezna tudi v stroškovnem smislu.
Poglej izdelke
Darilna zloženka. Valoviti karton. Darilna zloženka. Kaširana zloženka. Foliotisk. Topli tisk s folijo. Darilna zloženka. Kaširana zloženka. Foliotisk. Topli tisk s folijo. Darilna zloženka. Kaširana zloženka. Foliotisk. Topli tisk s folijo. Zloženka za vino. Kaširana zloženka. Foliotisk. Topli tisk s folijo. Zloženka iz polnega kartona. Nosilka za steklenice. Zloženka za pivo. Kaširana zloženka. Zloženka iz polnega kartona. Zloženka z okencem. Zloženka za kozmetiko. Zloženka iz polnega kartona. Zloženka z okencem. Zloženka za kozmetiko. Zloženka iz polnega kartona. Zloženka z okencem. Zloženka za kozmetiko. Zloženka iz polnega kartona. Darilna zloženka. Zloženka z pvc okenci. Zloženka iz polnega kartona. Zloženka za čokolado. Zloženka iz polnega kartona. Zloženka za premium kozmetiko. Foliotisk na zloženki. Darilna zloženka. Zloženka iz polnega kartona Darilna zloženka. Zloženka za kozmetiko. Zloženka za polni karton. Darilna zloženka. Zloženka za kozmetiko. Zloženka za polni karton.
Darilna embalaža - Jamnik
3d vzorčnik jamnik d.o.o.
Prijavite se na e-novice

Vaše osebne podatke bo Jamnik d.o.o., Barletova cesta 4s, Medvode, do preklica obdeloval za namen pošiljanja naših e-novic in ponudbe na podlagi vaše privolitve. To lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Politiki zasebnosti.