PORTAL O KARTONSKI EMBALAŽI

PackLAB


Portal o kartonski embalaži PackLab je bila plod ideje naše prodajne ekipe. Spraševali smo se kako kupcem olajšati delo in postaviti vse odgovore na vprašanja, s katerimi se srečujejo tako oni kot mi, na eno mesto. Naša spletna stran se nam je zdela odličen prostor za to. Zbrali smo aktualne izzive in odgovore ter jih združili v stran PackLab, sproti pa dodajamo nove zanimive vsebine.

Vrste kartonov

Tukaj so predstavljene skupine kartonov, ki jih v naši proizvodnji najpogosteje uporabljamo za izdelavo naših zloženk. Zraven smo dodali podatke glede področij uporabe, o sami sestavi materiala ter njihove značilnosti in lastnosti.

Preberi več

Standardne oblike embalaže

Standardne oblike embalaže - Za vas smo izbrali 9 najbolj pogosto uporabljenih konstrukcij embalaže skupaj z opisom in mrežo konstrukcije.

Preberi več

Tehnike tiska na karton

Offset tisk, fleksotisk ali digitalni tisk - kakšna je razlika med tremi najbolj pogostimi tehnologijami tiska na embalažo? Na tej strani so zbrane prednosti in slabosti posamezne tehnologije tiska.

Preberi več

Oznake na kartonski embalaži

Na embalaži najdemo cel nabor različnih znakov. Ali veste kaj pomenijo oz. označujejo in kdaj jih lahko uporabljate? Na tej strani so zbrani najpogostejši piktogrami, ki se uporabljajo na embalaži.

Preberi več

Ekologija in trajnost embalaže

Spoznajte kako ekološka je kartonska embalaža in kako naše podjetje sledi ciljem trajnostnega razvoja in v svoje delovanje vključuje njegove vrednote.

Preberi več
3d vzorčnik jamnik d.o.o.
Prijavite se na e-novice

Vaše osebne podatke bo Jamnik d.o.o., Barletova cesta 4s, Medvode, do preklica obdeloval za namen pošiljanja naših e-novic in ponudbe na podlagi vaše privolitve. To lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Politiki zasebnosti.