Sep15

Kartonska embalaža po meri naročnika

Velik del naših škatel je narejen in skonstruiran posebej po željah in zahtevah naših naročnikov. Proces konstruiranja se začne, ko nam stranka opiše vse zahteve in dostavi artikel, ki bo pakiran v željeni embalaži. Tudi v primeru podjetja Xvida je bilo podobno. Imeli pa so še posebno zahtevo. Niso želeli vidnih robov kaširane embalaže, kjer bi bil viden valoviti material. Za nas je bil to kar izziv, saj tako imenovana »rigit« ali »oblečena« embalaža ni naš vsakodnevni produkt. Z znanjem in dvomesečnim testiranjem vzorcev smo prišli do željenega videza in uporabnosti, s čimer je bil kupec izredno zadovoljen. Potiskana embalaža je bila vizualno dovršen izdelek.

Razvoj smo nadgradili z dodatnimi detajli in uporabili embalažo za naša novoletna darila, ki so bila vrhunsko sprejeta.

 

Xvida:

"Delo z Jamnikom mi je bilo v veselje že od samega začetka. Dobesedno. Pred 6 leti sem ustanovil startup podjetje in po naključju sem spoznal odličen tim ljudi, ki delajo pri Jamniku. Imel sem resnično ogromen izziv, ker takrat nisem imel pojma, kako izdelati lepo prodajno škatlo. Rizik je bil neskončen, kajti šlo je za prvi produkt našega malega podjetja, ki smo ga želeli lansirati na globalnem trgu. Šlo je na vse ali nič in Jamnik je rešil situacijo. Njihov profesionalni tim je razumel tehnične izzive, časovne in finančne omejitve. Velikodušno so nam pomagali, nas naučili razumeti vse korake potrebne za izdelavo lepe embalaže, ki ujame pozornost na prenatrpanih prodajnih policah. Svoj posel delajo s srcem in obvladajo strukturni dizajn, ki je ključnega pomena, da je embalaža enostavna za sestaviti in da izgleda dobro tudi po daljšem času ali po prevozu. Nimam nobenega dvoma da je Jamnik najboljša izbira, če iščete ponudnika, ki zna narediti kvalitetno embalažo za ugodno ceno."

15. July 2020

Bonitetna odličnost

Ponosno oznanjamo, da smo si prislužili najvišje bonitetno priznanje - AAA platinasto bonitetno odličnost.
Preberi več

17. June 2020

Nov kodeks poslovne etike

Zadovoljne stranke, zaupanje in dolgoročno trdno partnerstvo, so ključni temelji našega poslovanja. To poslanstvo živimo tudi v praksi.
Preberi več

1. April 2020

Naložba v prihodnost

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
Preberi več

14. November 2019

Cetifikat 22000:2005

V podjetju Jamnik odgovorno pristopamo k proizvodnji embalaže za prehrano in tako doprinašamo svoj del v verigi zagotavljanja varnih živil. Zavedamo se, da imajo ozaveščeni potrošniki velike zah…
Preberi več

19. November 2018

Potiskana embalaža, lepa in uporabna škatla je nekaj, kar res znamo.

Začetki družinskega podjetja Jamnik segajo v leto 1988. Izseku valovitega kartona se leto kasneje pridruži program kaširane embalaže, 1991 leta uvedemo še proizvodnjo zloženk iz polnega kartona…
Preberi več

18. November 2018

Nov 7-barvni KBA offset tiskarski stroj za tisk na karton

Krepitev naše konkurenčnosti na trgu, zagotavljanje konstantne kvalitete odtisa in hiter odziv za naše stranke - vse to smo pridobili z zagonom novega 7-barvnega KBA tiskarskega stroja z dvema lak …
Preberi več

17. September 2018

Nova investicija - stroj za foliotisk in izsek Yoco

Povečanje dodane vrednosti embalaže je trend pri pozicioniranju artikla na trgovske police. Foliotisk kot oblika dodelave potiskane embalaže je v porastu.
Preberi več

16. September 2018

Prihaja ISO 22000

V podjetju Jamnik d.o.o. smo v avgustu 2018 pričeli s pridobivanjem novega certifikata ISO 22000, ki skrbi za varnost živil.
Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.

Strinjam se