Kariera in zaposlitev v Jamnik d.o.o.

Obrazec za vpis v bazo kandidatov za zaposlitev


Dovoljujem, da Jamnik d.o.o. zbira, hrani, obdeluje in uporablja vse moje osebne podatke, ki sem jih navedel/navedla v svoji prijavi v bazo kandidatov za zaposlitev. Upravljavec Jamnik d.o.o., Barletova cesta 4s, Medvode, bo vaše osebne podatke na podlagi vaše privolitve (člen 6(1)a GDPR) obdeloval za namen baze kandidatov za zaposlitev pri nas. Vaše osebne podatke bomo hranili 2 leti oz. do preklica (kar nastopi prej). Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete tako, da nam poljete e-mail na kaja@jamnik.si. Kadarkoli lahko uveljavljate svoje pravice dostopa, popravka, izbrisa, omejitev obdelave in prenosljivosti. Pravice lahko uveljavljate pisno na naš naslov ali prek e-pošte kaja@jamnik.si. e boste ocenili, da vaših pravic ne izvršujemo ustrezno, lahko vložite pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS.

Na hitro o nas


Mi smo podjetje Jamnik, družinsko podjetje s tradicijo. Začelo se je v najožjem krogu, doma. Poigravali smo se z različnimi dizajni, materiali, študirali, tuhtali, se ozirali po naprednih zgledih v tujino, jih prinašali domov in hkrati malo po malo že segali po prvih “zvezdah in dobrih naročnikih v Sloveniji. Še vedeli nismo dobro kako, a ekipa se je iz leta v leto vztrajno širila. Medse smo uspeli pridobiti tako izučene strokovnjake, kot tudi obetavne mlade začetnike, ki smo jih oblikovali in izobrazili mi. Danes tvorimo ekipo kar zaposlenih: četrtina zaposlenih skrbi za načrtovanje, ponudbe in podobno, ostali sodelavci pa so del naše skrbne proizvodnje. Člani ekipe, ki so v zgodbo vstopali le kot sodelavci, so postali del družine. To vemo tudi zato, ker z nami vztrajajo, se borijo, včasih tudi potrpijo in se nemalokrat veselijo že vrsto vrsto let! In take ljudi si želimo v svoje vrste sprejemati tudi v prihodnje. Ljudi, ki jim je mar, ljudi, ki jim teje povezanost, moč in zaupanje. Verjamemo, da si vsi želimo dolgoročnega sodelovanja in stabilnega okolja. e se spogledujete z menjavo delovnega okolja in pri tem stremite k vsestranskemu izobraževanju, osebni in profesionalni rasti, ste morda tudi vi eden izmed naših potencialnih kolegov-sodelavcev. Če so vae vrednote enake kot naše in verjamete, da lahko s svojo dodano vrednostjo doprinesete uspehu našega podjetja, nas kontaktirajte. V velikem interesu nam je, da znanje temeljito predamo tudi naprej in s tem širimo ekipo ter prisluhnemo tudi vašim briljantnim idejam, predlogom in vpogledu v posel. Na znanih slovenskih portalih redno objavljamo aktualna prosta delovna mesta - vabljeni k spremljanju.
3d vzorčnik jamnik d.o.o.

Subscribe to our newsletter

Your personal data will be processed by Jamnik d.o.o., Barletova cesta 4s, Medvode, until cancellation for the purpose of sending our newsletters and offers on the basis of your consent. You can withdraw your consent at any time by clicking on the link in the e-mail you receive. For more information on the processing of personal data, please refer to Privacy Policy.