Jamnik - Demo

Digitalni 3D vzorčnik

Prijavite se na naše novice – v zahvalo vam bomo omogočili brezplačen dostop do našega Digitalnega 3D vzorčnika


*Vaše osebne podatke bo Jamnik d.o.o., Barletova cesta 4s, Medvode, do preklica obdeloval za namen pošiljanja naših e-novic in ponudbe na podlagi vaše privolitve (člen 6(1)a GDPR). To lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Čemu je namenjen 3d digitalni vzorčnik?


Prvi vzorčnik je nastal že leta 2016 zaradi potreb naše prodajne ekipe in kupcev. Ta fizična embalaža je hkrati orodje za naročanje in predstavitev opcij embalaže našim kupcem.

Za lažjo spletno predstavo o možnostih izdelave embalaže pri nas pa smo uredili Digitalni 3D vzorčnik, ki je spletni pripomoček za razumevanje vsega kar ponujamo in še mnogo več. Omogoča vam vpogled v to, kaj lahko naredimo in kako lahko posledično z embalažo dosežete, da bo vaš izdelek privlačen in zanimiv za stranke.

Ogled Digitalnega 3D vzorčnika je enostaven -z vsakokratnim vpisom vaših pravilnih podatkov pridobite dostop do virtualnega 3D vzorčnika. Sledite meniju na levi strani in si s preprosto navigacijo (z miško) oglejte vzorce vsake embalaže v 360-stopinjski animaciji.

Za vsa vprašanja o vzorčniku smo vam z veseljem na voljo:
Telefon: +386 1 361 93 40
Email: marketing@jamnik.si

Jamnik - Demo
Prijavite se na e-novice

Vaše osebne podatke bo Jamnik d.o.o., Barletova cesta 4s, Medvode, do preklica obdeloval za namen pošiljanja naših e-novic in ponudbe na podlagi vaše privolitve. To lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Politiki zasebnosti.